W niedzielę, 9 stycznia 2011, podczas Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, szefowie kuchni z Fundacji KSK, a wśród nich Rafał Targosz -  gotowali dla wolontariuszy i miłośników Orkiestry rozgrzewającą zupę gulaszową.

Tą inicjatywę członkowie Fundacji realizują już kolejny rok z rzędu.  Stacjonują w Warszawie, na rogu ulicy Marszałkowskiej i Hożej. Tym razem w skład ekipy weszli Rafał Targosz,  Robert Sowa, Karol Okrasa, Jerzy Pasikowski, Józek Seeletso, Teo Vafidis, Giancarlo Russo, Dariusz Struciński, Łukasz Pielak i Paweł Kalbarczyk. Sponsorem, który wspomógł kulinarnie ideę była firma Janex.

Klub Szefów Kuchni podczas Finału WOŚP

Klub Szefów Kuchni podczas Finału WOŚP

Tagi:,